Verkoopbemiddeling

Breitner Yacht Brokers is een jong bedrijf, vertrouwd en deskundig, speciaal voor de zakelijk kant van uw bezit.Wij zijn EMCI-gecertificeerd en hanteren duidelijke normen waarbij de klant altijd voorop staat. De kennis van een EMCI makelaar/taxateur van de techniek van jachten en jachtbouw is uitgebreid getoetst en gecertificeerd.  Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen. 

Wie zijn Breitner Yacht Brokers?

 

Breitner Yacht Brokers is een jong bedrijf met heel veel ervaring. Wij zijn hebben onze ervaring opgedaan in de (internationale) zakenwereld. Een jong bedrijf dus maar met wel heel veel ervaring. 

 

Breitner Yacht Brokers is EMCI-gecertificeerd. Dit houdt in dat het kennisniveau wordt getoetst en dat er gewerkt moet worden volgens duidelijk normen waarbij de klant altijd voorop staat. Een EMCI Jachtmakelaar is deskundig: ook zijn technische kennis van jachten en jachtbouw is uitgebreid getoetst en gecertificeerd. Maar ook onze lange ervaring met jachten en het onderhoud daarvan is natuurlijk van grote waarde.  

Lees hier meer over onze bemiddelingsvoorwaarden

 

Wat doet een makelaar?Een makelaar brengt koper en verkoper bij elkaar. We doen dit door eventueel wereldwijd te adverteren op minstens 20 sites op sites die zinvol zijn voor het betreffende schip. Wij documenteren de boot uitgebreid, verzamelen alle relevante informatie over het schip en bekijken de boot. Met deze informatie gaan we de boot positioneren in de markt, schrijven een goede advertentietekst, maken een fotoreportage en maken een verkoopplan. Wij beantwoorden vragen van de kopers in Frans, Duits en Engels en natuurlijk het Nederlands  en regelen bezichtigingen - altijd onder begeleiding - en onderhandelen uiteindelijk voor u met de koper om de beste prijs te realiseren en zorgen voor een veilige afhandeling. Alles heel transparant en in goed overleg. U kunt uw boot gewoon blijven gebruiken, hij blijft bij ons altijd op de eigen ligplaats liggen. Wij zetten ons volledig in voor uw zaak en zorgen voor een zorgeloze verkoop van uw schip. 

 

Verkoopplan, budget en courtage

Wij bespreken het verkoopplan. Wij rekenen een zeer lage courtage. Transparant en helder, zonder bijkomende kosten. Normaal gesproken vragen we een courtage van 5% met een minimum van € 2.000,-. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een eerste gesprek bekijken we samen uw schip, bespreken wat er nog aan gedaan kan worden om de verkoop te bevorderen zodra er eenmaal een koper het schip komt bezichtigen. We bespreken de voorwaarden en maken een afspraak over de eventuele aanpassingen en de fotografie. 

 

 

 

 

Aansprakelijkheid

Breitner Yacht Brokers geeft geen garanties over de staat van de schepen die zij namens de eigenaren te koop aanbiedt. Wij doen wel onze uiterste beste om de in onze uitingen vermelde gegevens te controleren, maar daar de meeste gegevens afkomstig zijn van de eigenaren kan daar door onze makelaardij geen garanties voor gegeven worden. Ook accepteert Breitner Yacht Brokers geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen die eventuele onjuiste informatie op de website, in de mail of anderszins. Dit geldt ook voor eventuele financiële beslissingen en consequenties die worden gebaseerd op de vermelde informatie en gegevens.

Als u over bepaalde aspecten van een schip zekerheid wenst, raden wij onze klanten altijd aan een onafhankelijke expert te raadplegen.

AVR

In het kader van AVG verklaren wij dat wij uw persoonsgegevens uitsluitend bewaren voor het goede verloop van de transacties in verband met de verkoop van uw schip. Wij delen de gegevens uitsluitend met de officiële instanties indien wij daartoe wettelijk worden verplicht of indien dit voor het verloop van de transacties noodzakelijk is en delen dit niet met anderen. De gegevens zijn opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet benaderbaar is via het internet en waar alleen de medewerkers van Breitner Yacht Brokers toegang toe hebben.

 

© Breitner Yacht Brokers – het overnemen van teksten en foto’s is niet toegestaan