top of page

Verkoopbemiddeling

Breitner Yacht Brokers is vertrouwd en deskundig, speciaal voor de zakelijk kant van uw bezit. Wij zijn EMCI-gecertificeerd en hanteren duidelijke normen waarbij de klant altijd voorop staat. De kennis van een EMCI makelaar/taxateur van de techniek van jachten en jachtbouw is uitgebreid getoetst en gecertificeerd.  Daarnaast zijn wij gecertificeerd lid van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen. 

Wie zijn Breitner Yacht Brokers?

 

Breitner Yacht Brokers is een actieve Jachtmakelaardij, deskundig en met korte lijnen. Sander Bekkers heeft veel ervaring opgedaan in de (internationale) zakenwereld.  

Breitner Yacht Brokers is door de EMCI en de NBMS gecertificeerd. Dit houdt in dat het kennisniveau wordt getoetst en dat er gewerkt moet worden volgens duidelijke normen waarbij de klant altijd voorop staat. Een EMCI Jachtmakelaar is deskundig: ook zijn technische kennis van jachten en jachtbouw is uitgebreid getoetst en gecertificeerd. Maar daarnaast is onze lange ervaring met jachten en het onderhoud daarvan natuurlijk voor u van grote waarde.  

Lees hier meer over onze bemiddelingsvoorwaarden

Wat doet een makelaar?Een makelaar brengt koper en verkoper bij elkaar. We doen dit door eventueel wereldwijd te adverteren op minstens 20 sites op sites die zinvol zijn voor het betreffende schip. Wij documenteren de boot uitgebreid, verzamelen alle relevante informatie over het schip en bekijken de boot. Met deze informatie gaan we de boot positioneren in de markt, schrijven een goede advertentietekst, maken een fotoreportage en maken een verkoopplan. Wij beantwoorden vragen van de kopers in Frans, Duits en Engels en natuurlijk het Nederlands  en regelen bezichtigingen - altijd onder begeleiding - en onderhandelen uiteindelijk voor u met de koper om de beste prijs te realiseren en zorgen voor een veilige afhandeling. Alles heel transparant en in goed overleg. U kunt uw boot gewoon blijven gebruiken, hij blijft bij ons altijd op de eigen ligplaats liggen. Wij zetten ons volledig in voor uw zaak en zorgen voor een zorgeloze verkoop van uw schip. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een eerste gesprek bekijken we samen uw schip, bespreken wat er nog aan gedaan kan worden om de verkoop te bevorderen zodra er eenmaal een koper het schip komt bezichtigen. We bespreken de voorwaarden en maken een afspraak over de eventuele aanpassingen en de fotografie. 

Verkoopplan, budget en courtage

Wij bespreken het verkoopplan. Wij rekenen een zeer lage courtage. Transparant en helder, zonder bijkomende kosten. Normaal gesproken vragen we een courtage van 5% met een minimum van € 2.250,- ex. BTW. 

 

 

 

bottom of page