Jeanneau Gin Fizz (Guppy)

110135
1077Laura-11
1071Guppy120211035
Guppy (2)
10701J8E2776
1062Deck
1075IMG_0096
1066Guppy-on-hardstand
1078Le-Gin-Fizz
interior
profile
1080IMG_0077
1064Kicthen
1081IMG_0071
1072IMG_0072
1079IMG_0088
1067Props

Jeanneau Gin Fizz (Guppy) 1978 - Verkocht +++ Nieuw zeeland

 

De Guppy is te koop! Dit historische zeiljacht waarmee Laura Dekker als jongste zeiler de wereld rondgevaren is, is nu te koop. Het schip is bijzonder goed uitgerust en geschikt voor een wereldreis.

 

Het schip heeft vele aanpassingen ondergaan voor de reis. Het heeft onder meer twee voortstuwingsmotoren, een versterkt en vergroot roer en grotere tanks. Ook de navigatieuitrusting is bijzonder compleet. Al eerder maakten schepen van dit type grote zeilreizen, waarmee ze haar zeewaardigheid meer dan eens bewees. Het is een naar de huidige normen vrij zwaar gebouwd schip, met een mooi laag dek. De middenkuip en de ruimte die daardoor ontstaat voor een aparte achterkajuit maakt het schip zeer geschikt voor tochten met een gezin. Hoewel het schip een zeer ruime, diepe kuip loost eventueel overkomend water snel en geeft veel beschutting. Ook de plaats van de kuip, meer naar het zwaartepunt van de boot, zorgt voor een prettig zeegedrag.

 

Voor zijn tijd had het schip een vrij grote breedte, hierdoor is niet alleen de kuip ruim, maar uiteraard ook het interieur. De ruime kajuit met een prima slaaphut voor en de achterkajuit maken het tot een schip waarop je ook in de haven fijn kunt verblijven. Met de extra slaapplaatsen in de kajuit zijn er in totaal 8 bedden. De goed uitgeruste kombuis en rijk uitgeruste grote navigatiehoek zijn allemaal recent van apparatuur voorzien. Het schip is voor de grote reis volledig gerefit en na de reis opnieuw in perfecte staat gebracht. Het schip ligt in Whangarei Nieuw Zeeland en kan daar als startpunt voor een nieuwe wereldreis dienen of kan worden naar Europa worden gebracht. 

 

Gegevens

Lengte 12,30m 

Breedte 3,76m 

Diepgang 1,90m 

Waterverplaatsing 10 Ton 

Ballast 2,7 Ton

Motorisering: 4 cyl. Volvo Penta D2-40 + Yanmar 1GM10, 2010, 809 motoruren

Zeiluitrusting: Grootzeil, genua, kotterfok, bezaan, spinnaker en meerdere oudere zeilen. Aluminium rondhouten. 

Stahoogte 1,90m. 

Navigatieuitrusting: log/wind/diepte, GPS/plotter, Radar, stuurautomaat en windpilot, 

Installaties: 6 accu's 2x220Ah, 2x60Ah, 2x80Ah. Victron omvormer lader 1200W, Waterdruksysteem, led verlichting, diesel en watertanks 250/300L, gasbun. 

 

Aansprakelijkheid

Breitner Yacht Brokers geeft geen garanties over de staat van de schepen die zij namens de eigenaren te koop aanbiedt. Wij doen wel onze uiterste beste om de in onze uitingen vermelde gegevens te controleren, maar daar de meeste gegevens afkomstig zijn van de eigenaren kan daar door onze makelaardij geen garanties voor gegeven worden. Ook accepteert Breitner Yacht Brokers geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen die eventuele onjuiste informatie op de website, in de mail of anderszins. Dit geldt ook voor eventuele financiële beslissingen en consequenties die worden gebaseerd op de vermelde informatie en gegevens.

Als u over bepaalde aspecten van een schip zekerheid wenst, raden wij onze klanten altijd aan een onafhankelijke expert te raadplegen.

AVR

In het kader van AVG verklaren wij dat wij uw persoonsgegevens uitsluitend bewaren voor het goede verloop van de transacties in verband met de verkoop van uw schip. Wij delen de gegevens uitsluitend met de officiële instanties indien wij daartoe wettelijk worden verplicht of indien dit voor het verloop van de transacties noodzakelijk is en delen dit niet met anderen. De gegevens zijn opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet benaderbaar is via het internet en waar alleen de medewerkers van Breitner Yacht Brokers toegang toe hebben.

 

© Breitner Yacht Brokers – het overnemen van teksten en foto’s is niet toegestaan