Klassieke Trawler (1937, 1987)

20160610_113712_001
DSC_8196
tekne-1 (3)
db3
plan1
lay out
engine room3
aft lazerette 2
tekne5
tekne9
tekne6
tekne4
tekne8
tekne3
tekne-2
20160610_113731
db1
DSC_7738
DSC_7735
fire pump
engine room2
engine room1
engine
aft lazerette 3

Klassieke trawler (1937, 1987) - Vraagprijs €145.000,-

Dit schip is volledig gerestaureerd en omgebouwd tot privé-jacht door een Turkse eigenaar van een scheepswerf. Tijdens de restauratie zijn zo veel mogelijk originele details bewaard gebleven. Gebouwd in Duitsland voor de Turkse marine als een duikhulpschip, later omgebouwd tot blusboot en sleepboot.  Het schip heeft als hoofdmotor een Henschel scheepsdiesel van 275 pk ingebouwd. Ligplaats: Stadshaven Bodrum, Turkije.

Dit unieke expeditie schip met een rijke historie is na een uitgebreid restauratieproces en ombouw tot jacht nu te koop. De huidige eigenaar, de werfeigenaar van een scheepsbouwbedrijf Okyanus uit Tuzla in Istanbul heeft dit ooit verwaarloosde schip onder zijn hoede genomen nadat het in 1987 uit dienst werd genomen en volledig herbouwd volgens de originele plannen en omgebouwd tot jacht. Tijdens de restauratie is onder meer de volledige huidbeplating vernieuwd. Een dikterapport is aanwezig, de hiud is overal 6mm dik.

Het schip heeft lang dienst gedaan in de Fenerbahce haven in Istanbul later in de RMK Jachtwerf in Istanbul en ten slotte in de Militaire haven in Bodrum en ligt nu als Blusboot en privé jacht afgemeerd in de Stadshaven van Bodrum. Het schip heeft een volledige licentie als blusboot, daarvoor is ze na de restauratie als nieuw schip ingeschreven. De laatste totale survey was in 2013, de laatste schoefasinspectie is in 2015 uitgevoerd. De recente foto's van de machinekamer geven een goed beeld van de kwaliteit van de restauratie. 

Dit schip is zeer volledig uitgerust met onder andere airco, koelkast en verwarming. De indeling bestaat uit een gesloten stuurhuis, de kombuis met eettafel, kapiteinshut en twee slaaphutten met ieder twee bedden. Het schip heeft 6 slaapplaatsen, 2x toilet, fly bridge. 
 

Gegevens:

LXBXD: 15,80m X 3,60m x 2,15m

Rompvorm: Rondspant
Rompkleur: Zwart
Dek en opbouw kleur: Grijs
Dek en opbouw materiaal: Staal
Flybridge:
Diepgang: 215 cm
Waterverplaatsing: 30 ton
Besturing: Stuurwiel
Plek besturing: Dubbel
Roer: Enkel

 

Accommodatie
Stahoogte: 195 cm
Hutten: 2
Slaapplaatsen: vast: 5
Type interieur: Klassiek, warm
Matrassen:
Kussens:
Gordijnen:
Watertank & materiaal: 3.000 liter
Watertankmeter:
Vuilwatertank & materiaal: 1.000 liter
Vuilwatertankmeter:
Vuilwatertank afvoerpomp:
Dekafzuiging vuilwater:
Watersysteem: Druksysteem
Warm water
Aantal douches: 1
Toiletten: 2
Radio/CD-speler:
Kooktoestel & brandstof: 4 gas
Oven
Koelkast & voeding: Elektrisch
Airconditioning:

Motor en elektra
Aantal identieke motoren: 1
Start type: Elektrisch
Type: Binnenboord
Merk: Henschel
scheepsdiesel
Bouwjaar: 1979
Vermogen: 1x 275 pk
275 pk
Brandstof: Diesel
Voortstuwing: Schoefas
Brandstoftank aantal: 3000L
Max snelheid: 14
Kruissnelheid: 10
Accu: 2 X 240Ah
Generator: 6,5 Kw
Voltage: 24volt, omvormer naar 12V en 220V


Navigatie en elektronica
Kompas
Log/snelheid
Dieptemeter
Navigatieverlichting
Roerstandaanwijzer
Autopilot
Radar
Bochtaanwijzer
Marifoon


Uitrusting buitenom
Ankers & materiaal: 1
Anker bevestiging: Ketting
Ankerlier: Hydraulisch
Bimini
Zeerailing
Preekstoel(en)
Kraan
Stootwillen, lijnen


Veiligheid
Reddingsboei
Reddingsvlot
Bilgepomp
Brandblusser
Gasbun met afvoer

 

 

Aansprakelijkheid

Breitner Yacht Brokers geeft geen garanties over de staat van de schepen die zij namens de eigenaren te koop aanbiedt. Wij doen wel onze uiterste beste om de in onze uitingen vermelde gegevens te controleren, maar daar de meeste gegevens afkomstig zijn van de eigenaren kan daar door onze makelaardij geen garanties voor gegeven worden. Ook accepteert Breitner Yacht Brokers geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen die eventuele onjuiste informatie op de website, in de mail of anderszins. Dit geldt ook voor eventuele financiële beslissingen en consequenties die worden gebaseerd op de vermelde informatie en gegevens.

Als u over bepaalde aspecten van een schip zekerheid wenst, raden wij onze klanten altijd aan een onafhankelijke expert te raadplegen.

AVR

In het kader van AVG verklaren wij dat wij uw persoonsgegevens uitsluitend bewaren voor het goede verloop van de transacties in verband met de verkoop van uw schip. Wij delen de gegevens uitsluitend met de officiële instanties indien wij daartoe wettelijk worden verplicht of indien dit voor het verloop van de transacties noodzakelijk is en delen dit niet met anderen. De gegevens zijn opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet benaderbaar is via het internet en waar alleen de medewerkers van Breitner Yacht Brokers toegang toe hebben.

 

© Breitner Yacht Brokers – het overnemen van teksten en foto’s is niet toegestaan